Share

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Dus je bent zwanger: wat een prachtige en mooie gebeurtenis in je leven! Je lichaam verandert en een nieuw leven groeit in jou. Binnenkort zul je je baby ontmoeten, maar daarvoor gebeurt de verrassing in jou. Dit zijn een van die speciale momenten die voor altijd deel zullen uitmaken van je leven.

Zwangerschap (of zwangerschap) fotografie is bedoeld om dit wonder in je leven vast te leggen en een permanente herinnering te creëren die je altijd kunt terugkijken met vreugde, geluk en trots. Hoewel zwangerschapsessies vaak in de studio worden gedaan, is er iets speciaals aan buiten zijn. Het nemen van die natuurlijke schoonheid van een vrouw die klaar is om nieuw leven in de wereld te brengen en haar in de grootsheid van de open lucht te plaatsen, is gewoonweg adembenemend. In andere gevallen worden zwangerschapsessies vaak thuis genomen, vooral omdat het geweldig is dat een stel een opname heeft die laat zien hoe hun leven eruit zag toen hun baby deel van hun familie werd.

Ongeacht waar u uw kraamfotosessie wilt hebben, onze missie is om prachtige afbeeldingen te maken die uw zwangerschap voor altijd herinneren.

Het is ook mogelijk een visagiste en/of haarstyliste te boeken. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. (door haarenvisagiebreda)

.


Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Neem contact op

 

van onze projecten


 

error: Content is protected !!